New Single – Plastik Charm – Human Emotion

0
2

Plastik Charm

Formatia Plastik Charm a fost initiata de catre chitaristul si vocalistul Ioan Nacu si producatorul Adrian Klein in 2009. Cei doi au lucrat aproape un an la dezvoltarea unui stil propriu, bazat pe o combinatie unica de chitari, sintetizatoare si idei componistice.

Piese precum “Hold my hand”, “The man is back”, “Casual” si “Vibe” combina influente din dance-ul anilor 90 si al rock-ului underground britanic cu sound-ul abordat de nume precum Guns N’Roses, Michael Jackson, The Prodigy.

A urmat o bogata perioada concertistica in care baietii au cantat in multe cluburi bucurestene (Mojo,Piranha, Wings, Juke Box, El Grande Comandante si altele) cat si prin tara – Curtea de Arges, Constanta, Sibiu.

Trupa a castigat premii la “Global Battle of the Bands” in 2010 si 2011 si a sustinut concerte in deschiderea unor nume precum Madame Hooligan, Les Elephants Bizarres, Antarctica, Unifero, fiind prezenta in diferite emisiunii tv. (Cap de Afis, Matinalul TVR1, Lozul norocos, RazuShow – duet cu Dalia Pusca pentru piesa “ Take my Heart” )

Componenta band-ului este urmatoarea: Ioan Nacu- voce/chitara; Daniel Iudean –tobe, backing vocals; Mike Dragomir – bass si Adrian Klein – sinths, sampler, backing vocals.

Ioan Nacu studiaza chitara din clasa a 6-a, in prezent colaboreaza cu mai multi artisti ca si compozitor/ producator (Dalia Pusca, Alexa Niculae, Florin Iordache, Benjamin Rivalet), activand drept chitarist si backing vocals in formula de concert live semnat Keo.

Daniel Iudean este un muzician complex, care isi pune amprenta pe liniile si armoniile pieselor Plastik Charm, avand la activ momente live sustinute alaturi de Loredana Groza sau Yelllow.

Mike este un basist talentat, care a colaboreaza in prezent cu nume precum Keo, Skizzo Skills si Alexandra Ungureanu.

Adrian Klein este producator muzical pentru Plastik Charm si alte nume din industrie.Planurile de viitor ale trupei vizeaza intalnirea cu publicul din tara in diferite concerte.

http://www.facebook.com/PlastikCharm


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.