Juan Xavier – o noua piesa de pe albumul produs de George Hora


Juan Xavier - A quien amas

Juan Xavier este un nume fresh aparut in muzica romaneasca, dar foarte cunoscut in Spania. Ionut Botea, alias Juan Xavier s-a stabilit in Spania la varsta de 22 de ani unde si-a perfectionat talentul muzical, pe care spune Juan, l-a mostenit de la mama sa.

La editia din 2010 a Eurovisionului, Juan Xavier a inscris piesa A quien amas, care s-a clasat in semifinala concursului. Textul piesei ii apartine, si debordeaza de romantism. Povestea descrie o iubire neimplinita, sentiment cu care majoritatea dintre noi ne putem identifica.

George Hora a semnat productia pieselor lui Juan Xavier inca din 2008, chiar daca acestea au fost lansate doar in Spania. Talentatul artist a revenit in Romania in 2011, a inceput sa lucreze la noul album impreuna cu George iar in urma cu doua luni a lansat prima piesa de pe album, Se fue el amor (A disparut dragostea) in colaborare cu Kamelia. Pe Juan Xavier il gasesti la pagina:

http://www.facebook.com/juanxavierro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone