Ovi la Songfarm in Suedia

0
28

Paula Seling & Ovi

Ovidiu Cernauteanu, alaturi de care a castigat locul 3 la Eurovison 2010, a participat recent la campusul de compozitie “Songfarm” din Suedia.

Printre colegii prezenti la aceasta experienta s-au numarat compozitori de top din Scandinavia. In prima zi, Ovi a colaborat cu Thomas Gconfusedon ( pe care l-a invins anul trecut la Eurovision – el clasandu-se pe locul 4 cu piesa Danemarcei “In a Moment Like This”. Impreuna au scris o piesa foarte reusita, cu mari sanse sa faca o surpriza frumoasa la Eurovision 2012.

A mai colaborat si cu Erik Faber, cunoscut cantautor norvegian, impreuna cu care a scris o piesa pentru casa de discuri Daworks din Norvegia, care planuieste sa o lanseze in aceasta toamna in Scandinavia si, de ce nu, si in Romania.

Zilele acestea, Ovi se afla la Copenhaga unde, impreuna cu Thomas Schulz (care a scris si a produs pentru Craig David, Kevin Little, Remedy etc) si Mike Raw (a colaborat cu Outlawz, Deadprez, EMJAE) lucreaza de zor la noul single care va fi lansat in septembrie.

Pentru Romania, Ovi va pregati si un showcase, acompaniat de trupa sa “The Vagabonds” + invitati surpriza.

Tot in toamna va fi lansat oficial si noul single al duetului Paula Seling & Ovi – “Fuel to the Flame” – care certifica, de fapt, continuarea colaborarii celor doi, in paralel cu cu proiectele solo ale fiecaruia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.