Piesa muzicala care istreizeaza tot internetul – Puiul Piu

0
29

Puiul Piu

Gangnam Style e de domeniul trecutului. Puiul Piu a detronat hitul coreean şi deja face furori pe tot mapamondul.

Cum nicio melodie nu mai e hit fără un dans specific, ei bine, Puiul Piu a reuşit să facă toţi italienii, portughezii şi englezii să dea din coate. Mii de români fredonează şi dansează precum înaripatele.

Stilul puiului în luna porcului nu-i impresionează, însă, pe români. Chiar şi cei care recunosc că ascultă piesa în continuu spun că Puiul Piu e… pueril.

Aceastã melodie a fost compusã iniţial în italianã. A fost tradusã apoi în englezã, francezã, portughezã, spaniolã şi, bineînţeles, şi în românã.
Sunt doar câteva note pe care trebuie sã le repeţi şi tocmai acest lucru face ca melodia sã prindã la public. Ca pentru copii.

Piu-itul puilor are vechime şi în melodiile româneşti pentru aldulţi, nu doar pt copii. Şi Florin Piersic a “adunat” animalele într-o piesã.

Se pare cã şi melodia PUIUL PIU este fãcutã doar pentru adulţi. Copiii nu par sã fie amuzaţi de piu-piu.

Specialiştii cred cã aceastã melodie devine fenomen şi pentru cã vrem sã ne relaxãm şi amuzãm de Sãrbãtori, chiar dacã melodia nu spune nimic şi de cum face porcul, citeaza Antena3.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.