Raluka a dat viata, pe scena unicului personaj feminin din musical “Secretul tau” al trupei VUNK

1
41
VUNK si Raluka
© FOTO: Petru Ivu

După o luna de repetiţii, frumoasă roşcată a urcat pe scenă pentru a interpreta personajul “Lumea”. Artista a cantat 6 piese şi a schimbat mai multe ţinut. < “Secretul tău” a fost o experienţă unică şi sunt extrem de încântată că am făcut parte din acest proiect. Când Cornel mi-a propus acest rol, al personajului feminin din povestea lor, am spus “da” imediat! A fost un efort susţinut, am repetat mult, am schimbat mai multe ţinute, a trebuit să joc un rol pe scenă, însă a fost fabulos. Aş repeta oricând această experienţă. Iar reacţia publicului a fost minunată. M-am simţit parte din cel mai frumos music hall de la noi şi îi felicit pe cei de la VUNK pentru show-urile lor fascinante”>, a mărturisit Raluka.

Poveste celor de la VUNK a fost inspirată din lumea lui Jules Verne. Scena s-a transformat într-un submarin aflat pe fundul unui ocean, iar Raluka a fost înconjurată de creaturi din alte lumi, a purtat costume sofisticate şi a avut coregrafii inedite. Cu vocea ei puternică şi un amestec special de senzualitate, Raluka, personajul principal feminin al “Secretului tău”, a fost aplaudată minute în şir, alături de membrii trupei VUNK, la finele spectacolului.

Raluka a lansat un nou hit, “Du-mă spre noi”, un single ce spune o frumoasă poveste de dragoste şi marchează începutul unei noi perioade în cariera muzicală a artistei. “Du-mă spre noi” este o piesă de stare, ce te face să visezi cu ochii deschişi, şi prezintă o altă faţetă a personalităţii Ralukai, o femeie puternică şi asumată în dragoste, dar în acelaşi timp, vulnerabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.