Single nou: Duyn – Noapte Buna

0
25

Duyn - Noapte Buna

Duyn isi lanseaza astazi la casa de discuri Voices Media primul street single din cariera. “Noapte buna” este o piesa cu un mesaj aparte ce descrie o noapte petrecuta alaturi de prieteni si diverse intamplari (unele amuzante, altele ciudate, dar toate memorabile), ce au loc in astfel de momente. “E un imn al celor care-si petrec noptile in compania prietenilor si uneori uita de toate celelalte activitati si prioritati din viata lor. Sunt sigur ca asta s-a intamplat tuturor macar o data.”, declara Duyn.

Piesa a fost inregistrata la Super Sound Studio, compozitia, productia muzicala, mixingul si masteringul fiind realizate de Costin Milon, versurile melodiei au fost scrise de Duyn, iar artwork-ul a fost realizat de lugojeanul Catalin Cristea.

Duyn, pe numele sau real Dorin Apetri, este un MC de 25 de ani din orasul Bacau. Inceputurile sale in muzica dateaza de acum 3 ani, cand a realizat primele doua piese independent, pe instrumentale free.Ulterior, din dorinta de a avea un proiect profesional din punct de vedere al sound-ului si mai ales instrumentale proprii, a contactat echipa Super Sound Studio. “Noapte buna” este practic, prima piesa oficiala a lui Duyn, fiind un street single, ce preceda lansarea unui single oficial cu target mainstream.De altfel, aceasta va fi si strategia pe care o va aborda artistul de acum incolo:va lansa atat piese de nisa, special concepute pentru ascultatorii hip-hop, cat si piese ce-si propun sa ajunga in mainstream.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.