Video: Dj Sava & Raluka feat. Connect-R – Aer

0
20

Dj Sava

“Aer” este cel de-al doilea single cu versuri in limba romana, lansat de catre cei 3 artisti si este compus de catre Connect-R.

Dupa ce personajul interpretat de catre Raluka l-a tradat pe Connect-R in videoclipul “Aroma”, unde cei doi au trait o poveste de dragoste tumultoasa, protagonista se intoarce la acesta pentru a-si cere iertare, insa idila dintre cei doi devine din ce in ce mai tensionata.

Videoclipul “Aer” este regizat de catre Alex Ceasu, iar de imaginea celor 3 artisti s-a ocupat Andra Moga si de hair-styling Silviu Iuga. Filmat pe parcusul a 2 zile, clipul surprinde cadre dintr-o locatie din Bucuresti si de pe Transfagarasan.

“Filmarile au durat o zi in studiourile din Buftea, in regia lui Alex Ceauşu si totul a mers conform planului. Am filmat de asemenea si pe Transfagarasan a doua zi si cu ocazia aceasta am realizat inca o data ca avem o tara pur si simplu superba. Sper ca piesa “Aer” sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa “Aroma” pentru ca avem mare incredere in ea”, declara Dj Sava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.