Video: Elena Gheorghe feat. Glance – Mamma Mia

0
200

Elena Gheorghe

In videoclip, Elena da contra-replica de rol actorului George Pistereanu, cunoscut publicului pentru rolurile sale din “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internationale de film.

“A fost primul meu clip in care am avut ritmul de munca si etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregatit cu ore de actorie si am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu si restul echipei de figuratie si actori, exact asa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienta artistica superba, care m-a provocat, mai ales ca e vorba de o poveste plina de situatii comice, dar cu treceri prin foarte multe emotii,”a declarat Elena.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a imbracat din nou rochia de mireasa, interpretand rolul unei sicilience temperamentale, care are o nunta cu… prea multe surprize.

“Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminina, solara, mediteraneana, iar rolul pe care il interpretez m-a dus in zona de temperament si atitudine pe care o admir enorm, a celebritatilor fara varsta ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren si Gina Lollobrigida pana la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta,” a spus Elena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.