Video: Gipsy Casual – Balans Prala

0
6

Gipsy Casual

Evenimentul din acest an a fost deschis pe beat-uri gipsy-balkanic cu influente moderne de catre unul dintre cele mai spectaculoase proiecte din Romania, Gipsy Casual. Compozitiile marca Gipsy Casual sunt 100% creatii proprii, cu un caracter cu totul inovator, piesele lor avand la baza instrumente specifice stilului gipsy-balkanic impletite cu sound-uri actuale: de la house la hip-hop, de la latino la funk sau reggaeton, R&B sau jazz.

Cea de-a noua editie a Romanian Music Awards a adunat vineri cei mai iubiti artisti ai momentului pentru o seara incendiara, cu premii, show-uri de exceptie si muzica de cea mai buna calitate.

“Am primit cu mare bucurie invitatia de a canta in deschiderea Romanian Music Awards. Am considerat show-ul de la RMA o prioritate si l-am tratat ca atare, cu repetitii si coregrafii speciale. Am avut emotii desigur dar in urma reactiilor cred ca am dat tonul distractiei in seara de 16 septembrie. Publicul a reactionat peste asteptari si a dansat cu noi pe tot parcursul momentului. Acest opening act a lansat oficial gipsy beat-urile.”, povesteste liderul Gipsy Casual, Mihaita Manu.

“Balans Prala” este piesa de debut Gipsy Casual. Aceasta beneficiaza de un videoclip pe masura, ce se inscrie perfect in stilul original si non-conformist al trupei. Pentru aceasta toamna, Gipsy Casual pregatesc mai multe surprize muzicale.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.