Video: Gipsy Casual – Balans Prala

Gipsy Casual

Evenimentul din acest an a fost deschis pe beat-uri gipsy-balkanic cu influente moderne de catre unul dintre cele mai spectaculoase proiecte din Romania, Gipsy Casual. Compozitiile marca Gipsy Casual sunt 100% creatii proprii, cu un caracter cu totul inovator, piesele lor avand la baza instrumente specifice stilului gipsy-balkanic impletite cu sound-uri actuale: de la house la hip-hop, de la latino la funk sau reggaeton, R&B sau jazz.

Cea de-a noua editie a Romanian Music Awards a adunat vineri cei mai iubiti artisti ai momentului pentru o seara incendiara, cu premii, show-uri de exceptie si muzica de cea mai buna calitate.

“Am primit cu mare bucurie invitatia de a canta in deschiderea Romanian Music Awards. Am considerat show-ul de la RMA o prioritate si l-am tratat ca atare, cu repetitii si coregrafii speciale. Am avut emotii desigur dar in urma reactiilor cred ca am dat tonul distractiei in seara de 16 septembrie. Publicul a reactionat peste asteptari si a dansat cu noi pe tot parcursul momentului. Acest opening act a lansat oficial gipsy beat-urile.”, povesteste liderul Gipsy Casual, Mihaita Manu.

“Balans Prala” este piesa de debut Gipsy Casual. Aceasta beneficiaza de un videoclip pe masura, ce se inscrie perfect in stilul original si non-conformist al trupei. Pentru aceasta toamna, Gipsy Casual pregatesc mai multe surprize muzicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.