Giulia sustine Lets Do it Romania

Giulia Anghelescu

Giulia este cel mai nou sustinator al campaniei Let’s Do It Romania. Artista s-a inscris in campania de curatare a Romaniei de gunoaie si lanseaza o invitatie, printr-un spot publicitar, tuturor locuitorilor de a lua parte, maine 24 septembrie la curatarea deseurilor din toata tara.

Frumoasa dj-ita Pro Fm si-a indemnat inclusiv fanii de pe facebook sa faca curatenie impreuna cu ea. Giulia si-a pregatit hainele pentru maine, iar intre orele 08 si 13:00 va da o mana de ajutor la curatarea Romaniei.

‘Cred ca avem nevoie de o Zi de Curatenie Nationala! Imi doresc sa fie cat mai multe persoane care sa se alature acestei initiative! Maine vreau sa iesim in numar cat mai mare si sa curatam impreuna Romania!’ a declarat Giulia.

Let’s Do It Romania este o campanie care se bucura de la an la an de un suport din ce in ce mai mare atat din partea vedetelor dar si a publicului. Maine, 24 septembrie, incepand cu ora 08:00 in fiecare judet al Romaniei exista puncte de inregistrare de unde pot fi aflate mai multe informatii. Toate detaliile le gasiti pe
www.letsdoitromania.ro.

Link youtube Giulia Let’s Do It Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.