Giulia sustine Lets Do it Romania


Giulia Anghelescu

Giulia este cel mai nou sustinator al campaniei Let’s Do It Romania. Artista s-a inscris in campania de curatare a Romaniei de gunoaie si lanseaza o invitatie, printr-un spot publicitar, tuturor locuitorilor de a lua parte, maine 24 septembrie la curatarea deseurilor din toata tara.

Frumoasa dj-ita Pro Fm si-a indemnat inclusiv fanii de pe facebook sa faca curatenie impreuna cu ea. Giulia si-a pregatit hainele pentru maine, iar intre orele 08 si 13:00 va da o mana de ajutor la curatarea Romaniei.

‘Cred ca avem nevoie de o Zi de Curatenie Nationala! Imi doresc sa fie cat mai multe persoane care sa se alature acestei initiative! Maine vreau sa iesim in numar cat mai mare si sa curatam impreuna Romania!’ a declarat Giulia.

Let’s Do It Romania este o campanie care se bucura de la an la an de un suport din ce in ce mai mare atat din partea vedetelor dar si a publicului. Maine, 24 septembrie, incepand cu ora 08:00 in fiecare judet al Romaniei exista puncte de inregistrare de unde pot fi aflate mai multe informatii. Toate detaliile le gasiti pe
www.letsdoitromania.ro.

Link youtube Giulia Let’s Do It Romania

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.