Video: Radio Killer – Don’t let the music end

0
20

Radio Killer - Don't let the music end

Piesa reprezinta cel mai nou single Radio Killer si va avea un impact sonor foarte puternic asupra ascultatorului, inca de la primele sale acorduri dance.

“Pentru noi totul incepe de la muzica: dorinta de a ne trai visele, zambetele pe care le daruim si le primim, energia de care avem nevoie in fiecare zi pentru a duce mai departe tot ce ne-am propus. Deci, cine si-ar dori sa opreasca muzica? Noi nu!”, declara membrii trupei Radio Killer.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul sustine ideea ca muzica aduce cu sine culoarea. Iar pentru ca flirtul, iubirea, dansul si lumea intreaga sa fie inconjurate de culoare, este important ca muzica sa se auda fara incetare. Filmarile au avut loc la Studiourile Atlantis, cea mai interesanta parte pentru participanti fiind, cu siguranta, ploaia cu vopsea. ‘Dupa doua zile inca mai gaseam parti ale corpului vopsite in diferite culori, dar a fost foarte distractiv, a meritat!’, spune Lee Heart.

Pana in prezent, Radio Killer a ajuns cu cel mai recent sigle lansat, Lonely Heart, pe primele locuri in Franta, Rusia, Anglia, devenind unul din numele romanesti favorite in afara tarii. Mai mult, piesa a fost inclusa in playlist-ul BBC Radio One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.