Video: Sahara – I Wonder Why


Sahara

“I wonder why”, produsa de Costi Ionita, are o linie melodica diferita fata single-urile anterioare , iar videoclipul este unul de imagine. Single-ul promoveaza conceptul “3D Music” , un nou concept muzical descoperit si inventat de Costi.

Videoclipul piesei “I wonder why” este realizat de o echipa de specialisti in efecte speciale de la Warner Bros Picture Hollywood.
Filmarile au durat timp de 2 zile, iar Andreea Teodorova este regizoarea clipului.

” Videoclipul reprezinta un experiment filmat in urma cu cateva luni, care isi doreste sa aduca in centrul atentiei un clip de stare, non-conformist si care nu se incadreaza intr-un tipar anume. Povestea clipului ruleaza de la sine si isi propune sa transpuna in imagini ceea ce transmit versurile piesei: complexitatea unei povesti de iubire ideale si trairile interioare ale personajelor implicate in ea”, a declarat Costi, producatorul piesei.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.