Videoclip: Wiz Khalifa & Charlie Puth – See You Again

Wiz Khalifa

In mai putin de 12 ore, videoclipul piesei care apare in ultimele secvente din blockbusterul Furious 7 a strans peste 40 de milioane de vizualizari si mai mult de 800.000 de share-uri pe Facebook.

Regizat de Marc Klasfeld, videoclipul cuprinde imagini din Furious 7, precum si un colaj cu cele mai memorabile momente din intreaga franciza.Wiz Khalifa a interpretat de curand “See You Again” in show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC, alaturi de Charlie Puth.

Coloana sonora a filmului Furious 7 reuneste piese nemaiauzite pana acum ale celor mai in voga artisti hip-hop si R&B inclusiv T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rida, Sevyn Streeter, Juicy J, Future si Mos Def.

Furious 7 marcheaza ultima aparitie cinematografica a lui Paul Walker care s-a stins din viata in urma unui accident si nu a reusit sa termine filmarile.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.