Jeremy Clarkson revine la BBC

0
19

Jeremy Clarkson

Managerii postului public din Marea Britanie i-au permis lui Jeremy Clarkson, fosta gazdă a show-ului Top Gear, să aibă o apariție episodică în calitate de prezentator al emisiunii satirice – Have I Got News For You, potrivit The Guardian.

Ediția va fi difuzată în 24 aprilie la BBC. Asta în ciuda faptului că, recent, managementul BBC a decis să nu-i mai reînnoiască contractul pentru show-ul dedicat pasionaților de automobile.

Aceasta este prima apariție într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson, după ce a fost concediat de BBC în urma unei altercații cu un producator TV. Nu este prima dată când Clarkson prezintă emisiunea satirică. El a mai fost în această postură de 12 ori, până în decembrie 2014.

Un purtător de cuvânt al postului BBC a declarat: „Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru Top Gear, dar el nu are interdicție să apară la BBC.”

Jeremy Clarkson a anunțat că se va achita de obligațiile sale contractuale și va aparea într-un turneu cu spectacole live inspirate din universul emisiunii „Top Gear”, scrie PaginadeMedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.