Farmaciile Sensiblu au fost vandute

0
460

Sensiblu

„A&D Pharma Group va avea un nou proprietar. Achiziția grupului va aduce un aport semnificativ noului proprietar, Dr.Max, care desfășoară afaceri în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia. Tranzacția mai trebuie să obțină acordul autorităților pentru concurență, dar valoarea acesteia nu va fi făcută publică”, se arată în comunicat.

A&D Pharma deține rețelele Sensiblu și Punkt, distribuitorul Mediplus în Romania și A&D Pharma Marketing & Sales – una dintre cele mai mari platforme de marketing și vânzări farmaceutice din Europa Centrală și de Est.

„Prin achiziția grupului A&D Pharma, Dr.Max își întărește prezența în Europa Centrală și își consolidează poziția de lider în segmentul serviciilor complete de sănătate din Europa”, a declarat Leonardo Ferrandino, CEO al Dr.Max.

„Facem tot ce ne stă în putere să câștigăm încrederea deplină a pacienților noștri,” a spus Leonardo Ferrandino, adăugând:”am adus lanțul nostru de farmacii în poziția de lider de piață, în special în Cehia, Slovacia și Polonia, în principal prin serviciile profesioniste, calitatea produselor și accesibilitatea oferite. Compania noastră angajează profesioniști de top pentru a asista pacienții și a adresa nevoile lor reale”, scrie Economica.net

O afacere buna sa speram ca tot la fel de bune vor fi farmaciile Sensiblu si de acuma incolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.