ISSA isi lanseaza al 6-lea supermarket

0
14

ISSA Supermarket

ISSA Supermarket a apărut odată cu deschiderea primului magazin în 2009, pe Blvd. Lacul Tei, din București, urmând o serie de magazine deschise de-a lungul anilor, 6 la număr cu cel din Afumați, ce se va deschide în 15 Iunie, ora 10AM. Acest ultim magazin, se dorește a fi o locație cash&carry, dispunând de un spațiu mare, cu o capacitate de stocare ridicată, ce servește clienților drept cea mai modernă formă de comerț en-gros, cu plată la ridicarea mărfii.

ISSA Supermarket este afacerea în plină dezvoltare a trei antreprenori arabi care, începând cu anul 2009, ce au dezvoltat un lanț de retail cu produse alimentare, destinat clientului ce apreciază un raport calitate/preț bun. Acesta fiind unul din motivele pentru care devoltarea brandului a avut, și încă menține, o creștere a oportunităților de business ale proprietarilor.

Un alt motiv al succesului, poate fi considerat și diversificarea tipului de business, ISSA Kebab fiind apariția anului 2013, un fast-food ce oferă clienților un meniu diversificat, bazat doar pe preparate din produse proaspete. Aducerea unor bucătari experimentați și a unui personal bine pregătit, au stat la bazele activtatii continue, până în zilele curente și, probabil, o îndelungată perioadă de acum înainte.

Pentru deschiderea oficiala a ultimului supermarket ISSA, din Șos. București Urziceni, nr. 6A, proprietarii ne-au menționat că se așteaptă la un succes imediat, datorită “diversitații și calității produselor disponibile, la cel mai mic preț de pe piață, disponibil publicului larg”- ne-a declarat Jamil Kadhem, proprietar al lanțului de magazine ISSA.

Pentru mai multe detalii despre istoricul ISSA, puteți accesa site-ul official al businessului – www.issasupermarket.ro.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.