McDonald’s isi schimba numele

0
3

McDonald's

McDonald’s, cel mai mare lanţ de fast-food-uri din lume, îşi va schimba temporar numele restaurantelor sale din Australia în “Macca’s” (porecla lanţului fast-food în argoul australian), celebrând astfel ziua naţională a ţării, sărbătorită pe 26 ianuarie, scrie Reuters.

“Suntem mândri să adoptăm porecla noastră exclusiv australiană”, a declarat Mark Lollback, directorul de marketing pentru Australia al McDonald’s.

“Cum am putea mai bine să arătăm australienilor cât de mândri suntem de această comunitate decât punând pe firmele restaurantelor noastre numele pe care ni l-a dat comunitatea?”, a mai spus acesta.

Potrivit unui studiu la nivel naţional, “Macca’s” este unul dintre cele mai cunoscute regionalisme australiene, după “footy”, folosit pentru fotbalul jucat după regulile locale.

Popularitatea poreclei a făcut ca McDonald’s să ceară editorilor dicţionarului Macquarie, autoritatea în materie de engleză australiană, să includă “Macca’s” în lexiconul online.

Firmele restaurantelor vor reveni la varianta oficială a numelui lanţului de fast-food pe 4 februarie, citat de Antena3.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.