Mercedes-Benz anunta lansarea lui S 65 AMG

Mercedes-Benz S 65 AMG

Germanii de la Daimler au anuntat lansarea unei noi versiuni a modelului de top Mercedes-Benz S 65 AMG. Impresionantul vehicul va fi prezentat atat la expozitia auto de la Los Angeles cat si la cea de la Tokyo urmand ca primii clienti sa isi primeasca masinile in martie 2014.

Nouul S 65 AMG vine cu un propulsor V12 biturbo de 6.0 litri – cuplat la o transmisie AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC – care dezvolta nu mai putin de 630 CP. Masina poate ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 4,3 secunde, aceasta performanta fiind atinsa fara ca indicatorul de consum sa se zbata mai tare decat turometrul. Conform producatorului german, noul S 65 AMG consuma cu 2,4 l / 100 km mai putin decat predecesorul sau, adica 11,9 l / 100 km. Emisiile de CO2 sunt de 279 g / km.

Pe langa performantele dinamice asigurate de AMG S Klasse, masina uimeste prin luxul si dotarile interioare. In plus, sistemele de comanda si control sunt de top. Astfel, noul Mercedes-Benz S 65 AMG are in dotare impresionantul system Magic Body Control care, gratie sistemului de scanare a drumului din fata, ajusteaza suspensia in functie de acesta. Tot la capitolul noutati trebuie adaugat si Head-Up Display–ul sau Touch-pad-ul inserat in cotiera. Pe langa acestea, la bordul noului vehicul pot fi gasite o multime de sisteme insumand cam tot ce are mai bun in acest moment grupul Daimler in departamentul de Cercetare–Dezvoltare. Pretul este pe masura dotarilor si performantei: 232.000 de euro (pentru piata germana).

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Print
Email this to someone
email