Noul Mazda SUV CX-5, va fi la Frankfurt

0
9

Mazda SUV CX-5

Urmatorul Salon Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie) va gazdui debutul oficial al noului SUV compact Mazda MX-5, fratele mai mic al lui CX-7.

Modelul va veni la pachet cu ultimele tehnologii SKYACTIV (incluzand noile motoare pe benzina si diesel, transmisii manuale si automate, caroseria si sasiul noi) si noua filosofie de design KODO, Sufletul Miscarii. Aceasta directie stilistica a fost anuntata de conceptele Shinari si Minago. Referitor la stilul noului SUV, se remarca o parte frontala dominata de o grila pronuntata.

Versiunea europeana Mazda MX-5 va fi oferita cu motorizari pe benzina de 2,0 litri si diesel de 2,2 litri, acesta din urma fiind disponibil in versiunile Standard Power si High Power. Cele trei propulsoare au un rata de compresie de 14:1, un element important in cresterea eficientei si reducerea consumului de carburant.

Modelul echipat cu unitatea diesel, tractiune fata, transmisia manuala SKYACTIV-MT si sistemul Start & Stop inregistreaza un nivel al emisiilor inferior valorii de 120 grame per kilometru.

CX-5 va ajunge in showroomuri la inceputul anului viitor. Pe langa SUV-ul compact, Mazda va prezenta la Frankfurt si Mazda3 facelift.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.