Chec cu Ananas si Nuca

Chec cu Ananas si Nuca

Ingrediente:

  • 150gr untura
  • 2 linguri miere de albine
  • 200gr zahar
  • 150ml apa minerala
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 150gr nuci
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • 1 borcan ananas rondele

Preparare:

Untura se topeste, se pune peste ea mierea, zaharul, apa (in loc de apa se poate pune zeama de la ananas), coaja de lamaie se mesteca bine cu mixerul. Se adauga faina (ca sa fie un aluat potrivit de turnat in forma), praful de copt si la urma nucile maruntite cu cutitul.

Compozitia se toarna in tava se orneaza cu rondele de ananas si se da in cuptor la 180-190 grade, timp de 35-40min.

Timp de preparare: 50 de minute

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.