UTI – contract de 1,8 milioane de euro in Polonia

0
6

UTI

Grupul UTI, controlat de Tiberiu Urdăreanu, a câştigat recent o licitaţie organizată de primăria oraşului polonez Szczecin pentru realizarea unui sistem de management al traficului rutier, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 1,8 milioane de euro.

“Oferta depusă de UTI a obţinut 100 de puncte din 100 posibile. La aceeaşi licitaţie au mai depus oferte firmele Peek Traffic din Olanda (46,65 puncte), Sprint din Polonia (85,55 puncte), Kapsch din Austria (81,26 puncte) şi Telsat din Polonia (73,14 puncte)”, au declarat reprezentanţii direcţiei de comunicare corporatistă a UTI, citaţi de Med.

Cu peste 400.000 de locuitori, Szczecin este cel mai mare port polonez de la Marea Baltică.

Potrivit reprezentanţilor UTI, prin noul sistem, conducătorii auto din Szczecin vor fi informaţi la timp care sunt condiţiile de trafic, timpii de parcurgere a distanţelor, starea infrastructurii rutiere şi rutele ocolitoare în cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute.

Sistemul presupune contorizarea în timp real a vehiculelor şi modificarea programelor de semaforizare, pentru a reducere timpul de aşteptare şi pentru a creşte viteza de deplasare şi realizarea unei infrastructuri de comunicaţie proprie administraţiei locale din Szczecin, folosind ca suport fibră optică şi trans-misiile radio.

Informaţiile obţinute de sistemul de analiză, evaluare şi prognoză a traficului vor putea fi accesate pe un portal web sau direct de pe telefoanele mobile smart, ne informeaza Bursa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.