Musulmanii au intrat în Ramadan

0
2

Ramadan

Musulmanii din toată lumea celebrează începutul Ramadanului. O perioadă de reînnoire spirituală în care credincioşii se supun rigorilor postului de la răsărit până la apusul soarelui. Liderii islamici din toată lumea au ţinut să facă apel la pace, într-una dintre cele mai agitate perioade din istoria lumii musulmane.

Ramadanul este considerat luna sfântă, în care un miliard de musulmani din toată lumea se supun postului şi rugăciunilor. Tradiţia este respectată cu rigoare şi în China, chiar dacă populaţia islamică este minoritară.

Ramadanul este ţinut cu sfinţenie de rebelii libieni, într-unul din cele mai agitate perioade din istoria ţării. Printre gloanţe şi tancuri, oamenii sunt convinşi că numai credinţa îi va salva.

Ramadanul este luna a noua a calendarului islamic şi sărbătoarea cea mai importantă şi pentru musulmanii din Rusia.

Credincioşii postesc din zori până după apusul soarelui. Postul presupune abstinenţa de la mâncare şi băutură, iar musulmanii nu trebuie să mintă, să jignească sau să blesteme, ne informeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.