ALEGERILE DIN SUA.Americanii isi aleg un nou presedinte

0
37

Hillary vs Trump

Americanii isi aleg al 45-lea preşedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump. Locuitorii din Dixville Notch şi New Hampshire au fost primii care au votat, câştigătoare fiind Hillary Clinton. Potrivit Associated Press, Donald Trump conduce la numărul de sufragii în primele trei oraşe care au votat în alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Carolina de Nord a ajuns în centrul universului politic în ziua alegerilor americane, fiind un aşa-numit ”swing-state” extrem de important atât pentru Donald Trump, cât şi pentru Hillary Clinton. Cei doi prezidenţiabili şi-au petrecut ultima noapte la două evenimente de campanie spectaculoase din Wilmington şi Greensboro în Carolina de Nord. Însă, cozi lungi s-au format la primele ore ale dimineţii la secţiile de vot din statul american, care ar putea să se confrunte cu o prezenţă istorică la urne în aceste alegeri prezidenţiale, transmite ABC News.

Autorităţile locale au anunţat că 43% dintre alegătorii înregistraţi au votat anticipat în districtul Wake. Acest vot anticipat ar putea să ajute la reducerea timpului de aşteptare pentru cei care s-au aşezat la cozi de la primele ore ale dimineţii doar pentru a-şi vota preşedintele.

Peste 200 de secţii de vot vor fi deschise în comitatul Wake. De asemenea, cele mai multe secţii de vot s-au deschis cu o întârziere de două ore, pentru a cauza aglomeraţie în jurul şcolilor atunci când elevii încep cursurile, relateaza News.ro

Vom mai revenii cu mai multe detalii privind alegerile Hillary Clinton Vs. Donald Trump sunt si foarte multe vedete de la Hollywood care au zis daca iese Trump presedinte vor pleca din SUA, vom revenii cu amanunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.