Cutremur in Alaska

0
1

Cutremur

O alertă locală de tsunami a fost emisă pentru vestul regiunii canadiene British Columbia şi zona Cape Suckling (Alaska) după cutremurul de 7,7 produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (sâmbătă dimineaţă, ora României), anunţă Centrul de alerte pentru tsunami de pe Coasta de Vest a SUA.

Conform Centrului de alerte pentru tsunami de pe Coasta de Vest a SUA (WCATWC), alerta de tsunami este valabilă pentru zonele de coastă din regiunea situată la graniţa dintre statul american Washington şi regiunea canadiană British Columbia, precum şi pentru zonele de coastă din Cape Suckling (Alaska).

Seismul a avut loc vineri la ora locală 23.58 (sâmbătă, 10.58, ora României), la adâncimea de 9,6 kilometri.

Cutremurul s-a produs în larg, iar epicentrul a fost la 102 kilometri vest de oraşul Craig (Alaska), la 335 de kilometri sud de Juneau (Alaska), la 303 kilometri vest de Prince Rupert (Canada) şi la 402 kilometri vest de Terrace (Canada).

Centrul pentru alerte de tsunami din Pacific (PTWC) nu a emis nicio alertă în urma acestui eveniment teluric, citat de RTV.net


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here