Orfani in Romania, sclavi in Italia

0
13

Copii Orfani

10 copii români au fost salvaţi de autorităţile din Milano din mâinile unei reţele de traficanţi de persoane. Membrii grupării, tot români, aduceau copiii în Italia şi îi învăţau să fure din magazine. Liderul reţelei a fost arestat împreună cu alţi doi complici.

Zece minori, care sunt acum într-un loc protejat, au fost luaţi dintr-un orfelinat din România şi aduşi aici în zona Milano. Erau puşi să fure din magazine.

După salvarea copiilor, poliţiştii au refăcut întreaga poveste. Copiii au fost racolaţi din orfelinate. Şi aduşi în Milano, cu promisiunea unui viitor mai bun.

Odată ajunşi acolo însă, copiii ajungeau sclavi. Culmea, ai unor români. Capii reţelei îi învăţau să fure în special din supermarketuri. Aşa minorii au reuşit să sustragă timp de mai multe luni telefoane şi obiecte în voaloare de 30 de mii de euro.

Mai mult, la percheziţiile efectuate la casa unde locuia capul grupării s-au găsit portofele cu cecuri bancare în valoare de 16 mii de euro.

Poliţiştii au reuşit să prindă infractorii după mai bine de un an de filaj. În cadrul operaţiunii au fost identificate alte 23 de persoane exploatate de reţelele infracţionale, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.