Qatar ar putea prelua operatiunile de stabilizare a Libiei

0
2

Qatar flag

O coaliţie internaţională, condusă de Qatar, ar putea prelua sarcina stabilizării Libiei după încheierea misiunii NATO, informează surse citate de Al Jazeera.

Ahmed Ben Ali al Atia, şeful Statului Major al armatei din Qatar, a declarat că Guvernul de la Doha a prezentat această propunere în contextul în care NATO a anunţat că intenţionează să încheie operaţiunile în Libia pe 31 octombrie.

Autorităţile de la Tripoli au cerut Alianţei Nord-Atlantice, miercuri, să prelungească până la sfârşitul anului operaţiunile în Libia.

NATO a manifestat prudenţă, marţi, atunci când un membru al Consiliului Naţional de Tranziţie (CNT) i-a solicitat prelungirea misiunii sale în Libia, potrivit AFP.

Alianţa Nord-Atlantică a spus că se va consulta cu noile autorităţi în ceea ce priveşte modalităţile de încetare a misiunii sale îm Libia, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.