Anonymous mesaj catre Romania, STOP ACTA


Anonymous

In mesajul de mai jos prezentat de Anonymous ne prezinta pericolele legii ACTA, care potrivit Anonymous prevede o noua dictatura pe internet, cea de libera exprimare mai rau ca si in comunism, toate aceastea se iau ca si in Japonia unde libera exprimare este interzisa ai spus ceva te-a bagat la puscarie.

Suntem o tara democratica nu se poate lasa asa ceva sa se intample si in Romania, se stie ca s-a semnat si acuma faza a doua ii sa ia legatura cu providerii de internet cea ce inseamna a iti filtra internetul si a ti-l supraveghea aproape sa vada tot ce faci mai rau ca si la Big Brother, prevad odata cu legislatia asta cam 30% din populatia Romaniei sa renunte la internet deoarece asa ceva nu se poate intr-o tara democratica.

In semn de protest a semnarii legii ACTA, hackerii Anonymous au spart sietul Parlamentului European, si in semn de protest si de acord cu hackerii Anonymous un europarlamentar francez si-a dat demisia ca o reactie la adoptarea legii ACTA.

Haideti sa le auzim mesajul:

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone