Aplicatia Facebook Messenger are o noua interfata

0
4

Facebook Messenger

Am observat zilele trecute ca deja aplicatia la un nou update deja si-a schimbat in totalitate functionalitatea de acuma pot trimite si bani prin aplicatia Facebook Messenger deocamdata ii functionabila doar in SUA, dar pe viitor va functiona in toata lumea.

O veste proasta pentru cei care folosesc telefoane cu Windows Phone 8.1 sau o versiune mai veche nu va putea sa se bucure de noua interfata si de functionalitatile care le are.Aplicatia Facebook Messenger este cea mai in voga aplicatie de chat din lume.

Aplicatia ii foarte buna pentru ca cei care nu mai folosesc sau au folosit Snapchat.Ofera text si voce de comunicare si este integrat cu caracteristica web pentru chat. Conform Facebook, exista peste un miliard de persoane care se bucura de aplicatie.

Voua va place aplicatia Facebook Messenger ce parere aveti despre ea si noile functionalitati.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.