Cat va costa Samsung Galaxy S5 in Romania

0
14

Samsung Galaxy S5

Cei de la Samsung au oferit o dată foarte exactă de lansare pentru noul lor vârf de gamă. Era vorba de 11 aprilie. La momentul respectiv, terminalul trebuia să înceapă să fie disponibil în peste 100 de ţări.

Acel termen se pare însă că a fost destul de ambiguu, având în vedere că cei mai importanţi operatori de telefonie din Coreea de Sud au început deja să comercializeze aparatul. Acum a ajuns şi pe meleaguri mioritice.

Deşi vom vedea preţuri subvenţionate la toţi operatorii de telefonie, proporţionale cu diverse abonamente, mai mici sau mai mari, în acest material aş vrea să mă axez pe preţurile ,,la liber” fără conectare. Orange de exemplu, oferă noul Galaxy S5 de 16GB pe albastru, alb şi negru la 700 de euro. Acelaşi preţ de 700 de euro este practicat şi de Vodafone, cu menţiunea că acest operator oferă pentru precomandă şi modelul pe auriu, pe lângă cele trei menţionate anterior.

În magazinele online de la noi, prețul Samsung Galaxy S5 variază destul de mult, începând de la 2950 de lei şi mergând până la 3200 de lei, indiferent de culoarea aleasă.

Partea mai dubioasă este că foarte multe site-uri evită să menţioneze dacă produsul există cu adevărat în stoc sau este vorba doar de precomandă, context în care va mai dura aproximativ o săptămână până să puneţi mâna pe telefon. În orice caz, tocmai ni s-a confirmat şi în România că Galaxy S5 nu este nici pe departe un telefon accesibil, potrivit PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.