Sorin Ovidiu Vintu ar dorii sa cumpere Rapidul

0
66

Sorin Ovidiu Vintu

Rapid traversează momente dificile după retragerea lui George Copos. Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu fac faţă cheltuielilor, dar salvarea ar putea veni de la controversatul SORIN OVIDIU VINTU.

Într-un interviu luat de Catalin Tolontan ex-presedintelui FR Box, Rudel Obreja, acesta din urmă a făcut o afirmaţie surprinzătoare.

„As vrea sa mai povestesc ceva. Eu am fost ridicat pe 4 februarie. A doua zi, urma sa plec cu familia in Maldive. In aceeasi zi, SORIN OVIDIU VANTU, care fusese condamnat, l-a chemat pe martorul din acest dosar la vorbitor, in arest. SORIN OVIDIU VANTU era cablat in arest. Avea microfoane. Si, la un moment dat, dupa ce vorbesc ei tot felul de lucruri, ca sa cumpere Rapidul, martorul se jeneaza, de parca Vantu ar scoate ceva din buzunar…”, a spus Obreja.

Din declaraţie rezulta clar că SORIN OVIDIU VÎNTU ar putea fi viitorul patron al Rapidului. Deocamdata, conducerea giulesteana ezita sa faca publice tratativele purtate pentru vanzarea clubului, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.