Compania Apple va lansa iTunes Radio

0
4

Steve Jobs - Apple

“iTunes Radio este un mijloc incredibil de ascultare a posturilor de radio personalizate”, a afirmat vicepreşedintele Apple, Eddy Cue, prezentând noul serviciu în faţa creatorilor de programe informatice reuniţi la o conferinţă organizată în oraşul San Francisco.

Apple promite peste 200 de posturi de radio, dar şi programare personalizată, bazată în special pe istoricul pieselor ascultate de utilizator sau istoricul pieselor cumpărate din magazinul online al grupului, iTunes.

Noul serviciu, care seamănă cu cel al postului de radio online Pandora, va fi disponibil începând cu toamna acestui an, a precizat grupul Apple într-un comunicat.

Serviciul va fi gratuit pentru utilizatori, graţie finanţării sale din publicitate.

Utilizatorii vor putea să beneficieze şi de un serviciu fără publicitate, dacă sunt abonaţi la serviciul iTunes Match, care le permite, pentru 24,99 dolari pe lună, să îşi stocheze muzica preferată online, pe un server Apple, inclusiv piese cumpărate din alte magazine decât iTunes, şi să le asculte pe mai multe dispozitive muzicale, scrie ROMANIA TV.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.