Orange a lansat in Romania Orange TV

0
16

Orange TV 2

Orange TV

Orange a intrat oficial pe piaţa furnizorilor de servicii TV DTH (prin satelit), după lansarea platformei Orange TV. Prin intermediul acesteia sunt disponibile 100 de canale, dintre care 40 HD.

Orange TV este disponibil pe televizor şi computer, urmând să fie lansat pe smartphone-uri şi tablete în septembrie, anul curent.

„”Românii se uită foarte mult la televizor. Statisticile arată că aceştia consumă de două ori mai mult conţinut TV decât celelalte naţiuni, aşadar este un mare apetit pentru televiziune în România. De asemenea, un alt lucru care ne-a împins să lansăm acest serviciu a fost acela că oamenii îşi doresc din ce în ce mai multe canalele care să transmită High Definition. (. ..) Oferim cel mai mare număr de programe HD din România şi 26 de posturi TV în premieră”, a declarat Francois Fallacher, directorul executiv al Orange România.

Pe piaţa de televiziune prin satelit din România activau până acum trei companii: RCS&RDS – Digi, Romtelecom – Dolce şi UPC – Focus Sat.

Orange oferă trei abonamente, pe 12 sau 24 de luni. Cel mai ieftin pachet, Local HD, costă 5 euro/lună pentru o perioadă contractuală de doi ani şi oferă acces la 36 de canale naţionale (6 sunt HD).

Pachetul World HD include 65 de canale (19 HD) şi costă 8 euro (24 de luni).

Universe HD, cu 95 de canale (37 HD), costă 12 euro (24 de luni). Opţiunea suplimentară Super Nights HD, care oferă acces la cinci canale HD pentru adulţi, costă 5 euro.

Taxa de instalare a Orange TV este de 20 de euro. La aceasta se adaugă şi o taxă de activare, tot de 20 de euro.

Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de 20% (pentru abonaţii cu un singur SIM) sau 30% (pentru cei care deţin două SIM-uri) şi de instalare şi activare gratuite. Pentru aceştia, preţul unui pachet variază între 3,5 şi 9,6 euro, cu TVA inclus.

Odată cu lansarea Orange TV, operatorul telecom a lansat şi o promoţie în parteneriat cu Samsung. Cei care devin clienţi ai Orange TV până pe 15 iulie, primesc un voucher în valoare de 200 de lei pe care îl pot folosi în magazinele Media Galaxy şi Altex la achiziţionarea unui televizor Samsung.

Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la cinci liste personalizate de canale favorite, scrie gandul.info


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.