Firefox 5 Final – Review and Download

0
20

Firefox 5

Au trecut vremurile în care browser-ele se reînnoiau o dată la un an. Doar trei luni au trecut de la lansarea Firefox 4 şi, iată că, astăzi, Firefox 5 final îşi face apariţia cumva timid.

Motivele pentru care Mozilla nu a defilat ca la inaugurarea podului Basarab sunt acelea că: 1 – abia mâine FF5 va fi prezentat oficial şi 2 – Firefox 5 nu aduce schimbări majore faţă de precedenta versiune. Menţionăm totuşi opţiunea „Do not track” ce ţine de confidenţialitatea navigării şi suportul pentru animaţii CSS.

Îmbunătăţirile nu sunt la nivel de interfaţă grafică, deci fanii care probabil aşteptau ceva noutăţi în acest sens vor fi dezamăgiţi. Există în schimb câteva optimizări de cod care fac ca Firefox 5 să fie mai rapid, mai performant. Iată rezultatele comparative în raport cu FF4.

După cum se poate observa, diferenţele de performanţă sunt semnificative, chiar dacă în continuare lasă de dorit dacă ne raportăm la Chrome. Bug-uri sau vulnerabilităţi majorire nu au apărut până în prezent, în concluzie recomandăm upgrade-ul la Firefox 5 final, ne informeaza go4it.ro

Dati click aici pentru download Firefox 5 Final – Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.