HTC Sensation disponibil la Vodafone

0
29

HTC Sensation

Cei care doresc un smartphone de top ar putea să treacă începând de azi pe la Vodafone. Provider-ul de telefonie mobilă are în ofertă noul HTC Sensation.Terminalul este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon dual core la 1,2 GHz şi un GPU Adreno 220. Memoria internă este de 1 GB, iar cantitatea de memorie RAM este de 768 MB. Ecranul S-LCD de 4.3″ este unul din punctele forte ale lui Sensation.

Una dintre facilităţile aparte ale lui HTC Sensation este felul în care a fost construit stratul de protecţie Gorilla Glass. El este puţin mai înalt de-a lungul marginilor pentru ca zona afişajului să nu atingă masa atunci când este aşezat cu faţa în jos.

Interfaţa grafică HTC Sense 3.0, aplicată sistemului de operare Android 2.3 are efecte 3D foarte plăcute. Pentru a oferi cea mai bună experienţă multimedia a unui telefon mobil, aşa cum se laudă producătorul, camera de 8 MP a lui HTC Sensation nu are întârziere la apăsarea declanşatorului şi dispune chiar de stabilizarea imaginii. Ea înregistrează video la rezoluţie full HD cu 30 fps şi sunet stereo, iar utilizatorii pot segmenta clipurile lungi cu ajutorul telefonului.

Preţul terminalului începe de la 139 € cu TVA, împreună cu un abonament Vodafone Complet 2000 de 48,45 € pe lună. Acesta din urmă include trafic de 1 GB prin 3G. Cei care doresc cel mai ieftin abonament pot alege Vodafone Complet 800 cu 275 MB de trafic de date. Acesta costă 13,51 €/lună, iar preţul lui HTC Sensation ajunge la 379 €. Fără conectare, telefonul costă 559 € cu TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.