Mark Zuckerberg intentioneaza sa unifice infrastructurile de mesagerie ale serviciilor WhatsApp, Instagram si Facebook Messenger

0
199

Mark Zuckerberg - Facebook

Facebook a anunţat că lucrează pentru îmbunătăţirea criptării produselor de mesagerie şi că analizează modalităţi prin care utilizatorii să se conecteze mai uşor între reţele.

”Au loc multe discuţii şi dezbateri, în condiţiile în care începem un lung proces de stabilire a detaliilor”, a spus un purtător de cuvânt.După ce vor avea loc aceste schimbări, un utilizator al Facebook, de exemplu, va putea să trimită un mesaj criptat cuiva care are doar cont pe WhatsApp, potrivit New York Times.

Criptarea integrală (end-to-end encryption) protejează mesajele astfel încât acestea să nu fie vizualizate decât de participanţii la conversaţie.

Nu ii o idee rea doar ca este mult de lucru pentru ca aceste servicii lucreaza toate pe un algoritm separat ca sa le faci sa functioneze toate intr-o aplicatie noua de aia a zis sa unifice dureaza, sau mai exista metoda ca daca le ai pe cele trei aplicatii instalate poti sa treci dintr-una in alta fara nicio problema cum treci direct de pe aplicatia de Facebook catre aplicatia de Facebook Messenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.