Toshiba Thrive o tableta cu Android 3.1 Honeycomb

0
14

Toshiba Thrive

Toshiba Thrive este o tabletă cu sistem de operare Android 3.1 , ce urmează a fi lansată în nu mai puţin de trei versiuni diferite, disponibile către sfârşitul lunii iulie.

Tableta echipată cu un ecran capacitiv de 10.1 inch, bazat pe matrice IPS, foloseşte un procesor dual-core din familia Tegra 2. Lista facilităţilor cuprinde un port HDMI de mărime normală , foarte util atunci când dorim să vizionăm colecţia de filme direct pe ecranul televizorului, un conector USB pentru ataşarea unui dispozitiv de stocare extern sau alte accesorii.

Design-ul tabletei poate fi personalizat înlocuind capacul care acoperă partea din spate cu una din versiunile disponibile în diverse nuanţe de culoare.

Toshiba a decis să nu intervină prea mult asupra interfeţei standard oferită de Android 3.1, aplicând doar tehnologia proprietară Resolution + pentru îmbunătăţirea luminozităţii imaginii, alături un manager de fişiere îmbunătăţit şi alte câteva aplicaţii, printre care se numără QuickOffice şi LogMeIn.

Toshiba Thrive va fi lansată peste aproximativ o lună, în versiuni cu 8 GB, 16 GB şi 32 GB memorie internă, care pot fi achiziţionate pentru 429, 479, respectiv 579 dolari, informeaza go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.