Educatoarea sexy pare sa fi fost creierul opreatiunii

0
4

Educatoarea Sexy

Educatoarea arestată pentru complicitate la furt calificat nu era atât de naivă pe cât încerca să pară. Procurorii cred că tânăra ar putea fi creierul operaţiunii. Joi a fost trimisă în judecată, iar interceptările din dosar au devenit publice.

În ziua în care avea loc această conversaţie, poliţiştii i-au prins pe cei doi în flagrant. I-au urmărit câteva străzi şi au tras 4 focuri de armă ca să-i oprească. A doua zi, judecătorii respingeau cererea de arestare preventivă a educatoarei. Tânăra negase toate acuzaţiile: ar fi stat la pândă de frică, pentru că iubitul Ionuţ era violent şi autoritar.

În rechizitoriu, anchetatorii susţin însă că tocmai educatoarea era cea autoritară. Ba chiar părea nemulţumită de prestaţia iubitului. Dovadă: limbajul vulgar folosit de tânără.

Joi, avocaţii au cerut, fără succes, eliberarea celor doi sub control judiciar.

Educatoarea a fost trimisă în judecată pentru complicitate la furt calificat, iar concubinul va sta alături de ea în boxa acuzaţilor pentru furt calificat şi violare de domiciliu, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.