Miley Cyrus & David Bisbal un duet neasteptat


miley
Tanara cantareata/actrita cucereste nu doar inimile fanilor ci capteaza si atentia multor artisti din intreaga lume, inclusiv David Bisbal, renumitul solist spaniol.

Cei doi au inregistrat un duet cu titlul “When I Look at You” – piesa pe care artista o canta in varianta originala, singura. Melodia de altfel este si tema principala a filmului “The Last Song” in care Miley este protagonista. Partitura solistei va fi in limba engleza, in vreme ce David Bisbal va canta in spaniola.

Cel din urma s-a declarat foarte incantat de contributia sountrack-ului peliculei The Last Song. Este pentru prima oara cand Bisbal colaboreaza la o melodie care va fi inclusa intr-un proiect cinematografic. Filmul urmeaza sa aiba premiera in SUA pe 31 martie.

David Bisbal a fost premiat marti, 23 martie, cu Dublu Disc de Platina pentru toate vanzarile din Spania ale albumului “Sin mirar atras” si Dublu Disc de Platina Digital pentru vanzarile celor doua single-uri “Esclavo de sus besos” si “Mi princesa”.
Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone