Protest violent in Piata Universitatii


Protest violent in Piata Universitatii

Poza: rtv.net

Sute de persoane s-au adunat sâmbătă în Piaţa Universităţii. Ceea ce iniţial era doar un miting pro-Arafat a devenit şi o revoltă împotriva preşedintelui şi a Guvernului. Spre seară, numărul protestatarilor a crescut, iar protestul s-a extins în întreaga piaţă. Protestatarii s-au îmbrâncit şi s-au bătut cu jandarmii. 29 de protestatari au fost reţinuţi, iar 18 persoane au necesitat îngrjiri medicale.

România fierbe. Sute de persoane au ieşit pentru a doua zi consecutiv în stradă. Ceea ce iniţial era doar un miting de susţinere a fostului subsecretar de stat, Raed Arafat, a devenit o revoltă împotriva preşedintelui şi a clasei politice. În plină stradă, oamenii au început să se plângă de salariile şi pensiile mici, de traiul greu pe care îl au sau de faptul că se simt nedreptăţiţi de guvernanţi. Niciunul dintre aceste mitinguri nu are autorizaţie.

Cei mai mulţi oameni au ieşit în stradă în Capitală.

Protestatarii adunaţi în Piaţa Universităţii din Capitală sâmbătă după-amiază au atacat cu pietre o maşină cu însemnele TVR.

Oamenii au acţionat astfel fiind deranjaţi de faptul că postul public de televiziune prezintă în mod părtinitor informaţiile legate de cei aflaţi la putere. În plus, vineri seară, la primele proteste care au avut loc în Bucureşti, evenimentele au fost minimalizate de cei de la TVR.

“Un grup de protestatari a fost nemulţumit de prezenţa carului de reportaj al TVR. Le transmitem celor care participă să păstreze cadrul civilizat al acestei acţiuni. Nu au fost loviţi jurnaliştii, nu au fost agresaţi, dar au fost sfătuiţi să plece din zona în care staţionau”, a declarat Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, ne relateaza RTV.net

Video RTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email