Cristi Borcea nu lasa echipa la greu

0
4

Cristi Borcea

“Am avut o discuţie cu domnul Badea şi cu nea Cornel Dinu şi mi-au spus că le-am promis că o să plec atunci când se va găsi o soluţie să fie bine pentru Dinamo. Din păcate, şi domnul Badea şi nea Cornel mi-au spus că nu suntem într-o situaţie foarte bună şi că e foarte greu să ducă la bun sfârşit obiectivul şi acest campionat în doi. Ne leagă multe momente plăcute, am avut multe bucurii. Au fost ani când ne-am ocupat mai mult de Dinamo decât de propriile familii şi este păcat să lăsăm acum clubul într-un moment foarte greu. Poate la fel de greu ca în perioada ’95-’96, când cerşeam un milion sau două pentru Dinamo. Au fost momente foate grele, mai ales în ultimii ani, când eu şi domnul Badea am susţinut din punct de vedere financiar clubul şi ne-am dedicat de dimineaţa până seara. Sunt un om de echipă şi nu las echipa la greu. Voi fi cu toate motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion şi pentru a munci cât mai mult. O să stau mai mult timp în România şi voi munci de dimineaţa până seara. Trecem peste orice pentru binele lui Dinamo”, a declarat Borcea, la sfârşitul întâlnirii pe care a avut-o cu Badea la sediul clubului.

Oficialul dinamovist spune că era decis să se retragă şi că a fost influenţat să se răzgândească şi de către jucători şi suporteri: “Sincer, eram hotărât să las Dinamo până la acea discuţie cu domnul Badea, dar eu eram mai mult prin America. M-au sunat toţi jucătorii şi le-am spus că indiferent de situaţie ei trebuie să fie concentraţi la joc. M-a sunat şi Ciobotariu. De acum înainte voi fi alături de echipă aşa cum am fost până în 1998. Am avut trei ani în care am fost mai mult plecat. Le mulţumesc suporterilor care mi-au cerut să nu plec şi asta este consecinţa că am pornit dintre ei, că am fost apoi drector de marketing, că am parcurs toate etapele. În 12 ani să aduci 10 trofee la Dinamo nu a fost niciun conducător nici înainite de 1989… Mi-a fost dor de România, mi-a lipsit adrernalina, dar am avut nevoie şi de linişte”.

Cristian Borcea speră că va rezolva zilele următoare şi diferendul pe care îl are cu preşedintele delegat al clubului Dragoş Săvulescu. “Zilele următoare voi avea o discuţie şi cu Dragoş Săvulescu, nu cred că va fi problemă de comunicare. El a fost prietenul meu, este şi sunt covins că a avut doar unele momente de rătăcire şi va fi în continuare”, a mai spus Borcea.

Preşedintele executiv al clubului a mai afirmat că se va consulta cu antrenorul Liviu Ciobotariu în ceea ce priveşte transferurile pe care le va face: “Nu am discutat de Wesley. Dacă vom mai face transferuri? Chiar acum mă duc la Săftica să vorbesc cu Ciobotariu de ce mai are nevoie”.

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, a participat vineri după-amiază la o şedinţă cu angajaţii clubului la care a fost prezent şi Cristian Borcea şi administratorul delegat Cornel Dinu. Acţionarul Dragoş Săvulescu nu a participat la întâlnirea de la sediul clubului Dinamo.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a avut un conflict verbal cu un alt acţionar, Dragoş Săvulescu, anunţase, duminică, că se va întoarce de la Miami, unde se afla de mai mult timp, şi că intenţionează să vândă acţiunile pe care le deţine la clubul “alb-roşu”, ne relateaza rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.