La inceputul lunii Septembrie se lanseaza Nat Geo People un post adresat femeilor

0
20

Nat Geo People

Nat Geo People se va axa pe producții în care vor fi prezentate povești adevărate și impresionante ale unor oameni reali din diverse colțuri ale lumii, explorând călătoriile și experiențele acestora. După lansarea în Danemarca, Germania, Italia și Turcia, Nat Geo People se poziționează ca parte integrantă a familiei Nat Geo, adresându-se în principal unui segment de public feminin, ce completează profilul principal masculin al National Geographic Channel.

Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrală și de Est: „Suntem încântați să adăugăm în portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. După experiențele de succes avute în alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge în România cu o abordare nouă a conținutului documentarelor, bazat pe experiențe emoționante ale unor oameni obișnuiți”, scrie PaginadeMedia.ro

Nat Geo People ii ca si History HD pentru barbati, dar mai este un post adresat femeilor doar ca nu toata lumea il poate avea ca face parte din portofoliul Discovery, postul de numeste TLC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.