O noua drama medicala marca NBC „New Amsterdam”

0
128

New Amsterdam 2018

Inspirat de Bellevue, cel mai vechi spital public din America, proiectul îl are protagonist pe carismaticul dr. Max Goodwin, noul director al instituţiei care îşi propune să distrugă pe cât poate birocraţia sistemului, readucând spitalului gloria de altădată, axându-se cu adevărat pe ce este mai important şi anume pacienţii şi serviciile oferite acestora. Pentru doctorii şi personalul medical afiliat spitalui, planul noului director nu este ceva nou, fiind deja obişnuiţi cu astfel de promisiuni care încet-încet se sting, însă Goodwin este decis să distrugă sau cel puţin să perturbe status quo-ul, aducând o schimbare pentru acest spital subapreciat şi cu o mare nevoie de resurse umane, logistice şi financiare, de altfel singurul în măsură să trateze sub acelaşi acoperiş bolnavii de Ebola, prizonerii din penitenciarul Rikers şi chiar pe preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Cu doar câteva zile rămase până la prezentarea noii grile de toamnă şi restanţi la comunicarea reînnoirilor, respectiv anulărilor, cei de la NBC au preferat în schimb să anunţe primul proiect ales pentru portofoliul sezonului 2018/19, New Amsterdam. Anterior intitulat Bellevue, New Amsterdam este o nouă dramă medicală prezentată dintr-o perspectivă diferită faţă de ceea ce am fost obişnuiţi să vedem, avându-i protagonişti pe Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher şi Tyler Labine, scrie TVAddictedBlog

Sa speram ca va primii si alte sezoane pentru ca stim ca tot timpul sunt seriale care nu ajung de un sezon sau maxim trei sezoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.