Transformari ale posturilor Pro, Sport.ro in Pro X si Acasa TV in Pro 2

Posturile PRO Noi

Sub genericul “Un nume. O viziune”, trei canale din grup își schimbă numele. Sport.ro se va numi Pro X, Acasă TV va fi Pro 2, iar noul nume al postului Acasă Gold va fi Pro Gold. Pro Cinema își păstrează numele.

Data la care se va produce schimbarea va fi 28 august, după cum anunță postul Pro TV pe pagina oficială de Facebook.

Principalele schimbări:

Pro TV intră cu o nouă siglă. Din teaserul de pe post, culoare predominantă va fi un albastru puternic, pe care reprezentanții Pro TV o numesc „Clear blue”
Acasă TV devine Pro 2. Culoarea de post, care a fost dominată de galben și portocaliu, va fi ciclam, pe care reprezentanții Pro TV o numesc „Folly”
Acasă Gold, care se va numi Pro Gold, va avea o grafică dominată de auriu, supranumită „Golden rod”
Pro Cinema, care avea o grilă dominată de culorile albastru și roșu, va trece la mov aprins, supranumită „Patriarch”
Sport.ro, care avea verde deschis, va fi dominat de culorile negru și galben, supranumite „Fiery yellow and Black”, scrie PaginadeMedia.ro

Modificarile au fost aduse pentru ca Brandul PRO sa fie toate intr-unul sa nu fie alte posturi cu alte numele si toate sa aibe la inceput numele PRO, oare sa nu fie si momentul cand ele vor fi toate intr-unul sa si fie listate la vanzare, trustul RCS-RDS a avut o tentativa de a cumpara PRO TV-ul dar cei de la PRO au zis se vinde impreuna cu Acasa TV urmeaza sa vedem cine va cumpara acuma posturile noi.(Doar un Zvon de a fi cumparate)

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.