A aparut All Hollow #2, Winter Issue

0
2

All Hollow Nr 2 Coperta

Miercuri, 19 decembrie, a apărut al doilea număr al revistei All Hollow, publicație trimestrială de stil ce își propune să cureze și să genereze conținut local original, din domenii precum fashion, muzică, film, design, literatura etc.

Cover story-ul numărului de iarnă este cântăreața și pictorița Alexandrina Hristov, care vorbește în interviul realizat de echipă despre procesul de creație, despre fiica ei și viața de la Timișoara și despre noul videoclip pentru single-ul Orașul Umbre.

În cele peste 300 de pagini ale revistei se regăsesc articole despre designerul Irina Marinescu și stilistul Maurice Munteanu (Elle), artiștii contemporani Alex Mirutziu și Christian Lemmerz, fashion designerul Kinder Aggugini, trupa Reptile Youth, proiectul muzical Little People și graficianul Ovidiu Hrin. Din sumar mai fac parte și lucrări de short fiction semnate de copywriteri români care lucreaza la agenții de publicitate din New York și Bratislava – Mihai Botărel, Eugen Suman și Andrei Gurău.

Fotografiile din revistă sunt semnate de Ionuț Staicu, Iulian Nan, Șerban Cristea, Roxana Enache, Andreea Macri (The One), Ovidiu Buta (stilist GQ) și Barna Nemethi.

Shootingurile fashion sunt realizate de stiliști precum Maurice Munteanu (Elle), Marian Pălie (C4US), Andra Moga, Emilian Ciobanu sau Ana Morodan.

All Hollow este editată trimestrial, pe format 240x340mm, și este completată zilnic de allhollow.com, site ce furnizează articole și conținut tangent revistei. Revista costă 29 lei și se găsește în librării și la magazinele InMedio allhollow.com/blog/store.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.