Antrenorul Sorin Cartu il vrea pe Tibi Balan

0
3

Sorin Cartu

Sorin Cârţu, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul clubului din Ghencea că şi-ar dori să-l aibă în lot pe Tibi Bălan, actualmente la Sportul Studenţesc.

Aflat în conflict deschis cu Vasile Şiman, patronul echipei Sportul Studenţesc, fotbalistul Tibi Bălan a pprecizat că singurul club la care şi-ar dori să evolueze este Steaua Bucureşti. Se pare că aceasta este şi dorinţa lui Sorin Cârţu, antrenorul Stelei care a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că şi-l doreşte pe jucătorul studenţilor în lotul său. ” Tibi Bălan este un jucător bun.

S-ar plia pe genul de fotbal care place spectatorului stelist”, a declarat Cârţu. Referindu-se la meciul pe care Steaua urmează să-l susţină în faţa liderului campionatului, Oţelul Galaţi, antrenorul roş-albaştrilor a precizat: ” “Aş vrea să luăm trei puncte. Nu ne-a căzut bine înfrângerea de la Ploieşti. Galaţiul este o echipă periculoasă. Echipa este caracteristică antrenorului. Cu toţii ştim ce a însemnat Dorinel în fotbalul românesc şi a transmis asta şi echipei”, a mai spus Cârţu.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.