Antrenorul Sorin Cartu il vrea pe Tibi Balan

0
25

Sorin Cartu

Sorin Cârţu, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul clubului din Ghencea că şi-ar dori să-l aibă în lot pe Tibi Bălan, actualmente la Sportul Studenţesc.

Aflat în conflict deschis cu Vasile Şiman, patronul echipei Sportul Studenţesc, fotbalistul Tibi Bălan a pprecizat că singurul club la care şi-ar dori să evolueze este Steaua Bucureşti. Se pare că aceasta este şi dorinţa lui Sorin Cârţu, antrenorul Stelei care a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că şi-l doreşte pe jucătorul studenţilor în lotul său. ” Tibi Bălan este un jucător bun.

S-ar plia pe genul de fotbal care place spectatorului stelist”, a declarat Cârţu. Referindu-se la meciul pe care Steaua urmează să-l susţină în faţa liderului campionatului, Oţelul Galaţi, antrenorul roş-albaştrilor a precizat: ” „Aş vrea să luăm trei puncte. Nu ne-a căzut bine înfrângerea de la Ploieşti. Galaţiul este o echipă periculoasă. Echipa este caracteristică antrenorului. Cu toţii ştim ce a însemnat Dorinel în fotbalul românesc şi a transmis asta şi echipei”, a mai spus Cârţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.