Hainele si colectia de bijuterii a lui Elizabeth Taylor vor fi scoase la licitatie

0
0

Elizabeth Taylor

La nici o lună de la moartea lui Elizabeth Taylor, fanii se vor putea simţi mai aproape de aceasta dacă vor achiziţiona lucruri care i-au aparţinut regretatei. Colecţia de bijuterii, haine, opere de artă şi suveniruri a actriţei care a murit pe 23 martie, va fi scoasă la licitaţie de casa Christie’s, au anunţat reprezentanţii acesteia, citaţi de Mediafax.

Bunurile care i-au aparţinut celebrei actriţe vor fi vândute într-o serie de licitaţii, a căror programare urmează să fie anunţa.

Stephen Lash, preşedinte emerit al Christie’s Americas, şi Marc Porter, preşedintele Christie’s Americas, au colaborat cu Liz Taylor şi cu familia acesteia “pe parcursul ultimelor două decenii” şi “sunt foarte onoraţi că le-a fost încredinţată colecţia acestei legende a filmului, filantroape şi autorităţi în bunul gust, celebră la nivel mondial”, se mai arată în comunicatul emis de casa de licitaţii.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.