Biletele care au ramas, pentru Romania – Franta se vor vinde doar online

Romania - Franta

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că biletele care mai sunt disponibile pentru partida pe care echipa naţională o va disputa marţi, 6 septembrie, în compania Franţei, pe Naţional Arena din Bucureşti, în cadrul preliminariilor EURO 2012, vor fi vândute doar online .

„Începând cu data de 1 septembrie 2011, ora 00,00, biletele disponibile pentru meciul România – Franţa, din ziua de 6 septembrie 2011 (preliminariile EURO 2012, Naţional Arena din Bucureşti), ora 21,30, se vor putea achiziţiona exclusiv online de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro.

Astfel, vânzarea va continua până în data de 6 septembrie 2011, orele 17,00, noutatea fiind că biletele achiziţionate în acest interval de timp nu se vor mai livra prin curierat, ci se vor ridica fizic de către doritori, după efectuarea plăţii online , de la sediul BileteFotbalOnline.ro, din strada Maior Ion Coravu Nr. 29 C, sector 2, Bucuresti (strada ce duce la Tribuna I Vest a Naţional Arena)”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, ne informeaza Antena3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.