CFR Cluj lider in Liga 1

CFR Cluj

CFR Cluj este lider în Liga I cel puţin pentru o zi, după ce a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în Giuleşti, cu Rapid, scor 1-1, în derbyul etapei a 8-a.

Echipa lui Jorge Costa are acelaşi număr de puncte ca şi Dinamo, 16, dar un golaveraj mai bun, în timp ce giuleştenii fac 15 puncte şi se află pe poziţia a treia în clasamentul campionatului.

După un debut de partidă mai bun al Rapidului, oaspeţii au avut prima ocazie importantă, Sougou lovind bara în minutul 14 după o centrare a lui Panin. Peste două minute a venit şi deschiderea scorului, însă la cealaltă poartă, Mihai Roman profitând de respingerea greşită a lui Nuno Diogo pentru a marca de la 12 metri.

Trupa lui Răzvan Lucescu se putea desprinde în debutul părţii secunde, însă Beto s-a întins foarte bine şi a respins în corner execuţia lui Teixeira. Scăpaţi de un nou gol, clujenii au reuşit să egaleze în minutul 58, atunci când Weldon a finalizat superb o acţiune în doi cu Sougou.

Fără să impresioneze, Rapid ar fi putut lua toate punctele, Nicolae Grigore având o bună şansă de a înscrie cu patru minute înainte de final, dar portughezul din poarta CFR-ului a avut o nouă intervenţie excelentă care a menţinut rezultatul de pe tabelă, citeaza Antena3.

Rapid: D. Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Ezequias – Apostol (Glauber 66), N. Grigore, Teixeira (Grigorie 88) – M. Roman (Sburlea 74), Pancu, Deac

CFR: Beto – Panin, Cadu, Diogo, Camora – Peralta, R. Garcia – Sougou, Bastos (De Zerbi 54), Ronny (G. Mureşan 72) – Weldon (Kapetanos 92).

Leave a Reply

Your email address will not be published.