Constantin Galca este optimist inainte de Steaua-Ludogoret

0
10

Steaua Bucuresti

“Întâlnim pe Ludogoret, o echipă cu jucători foarte buni, cu tehnicitate foarte bună, care joacă foarte bine între linii, dar cred că dacă vom avea o intensitate mare şi agresivitate, cu siguranţă vom domina jocul şi vom marca goluri. Spun goluri, pentru că am încredere că vom marca goluri. Sper că acest meci de acasă să fie un pas important pentru noi. Mă gândesc doar la grupele Champions League. Putem, pentru că avem o echipă puternică, o echipă bună şi o echipă care are încredere”, a declarat Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, cu prilejul conferinţei oficiale de presă de la Arena Naţională.

Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, s-a declarat încrezător în potenţialul echipei sale de a marca mai multe goluri în meciul cu Ludogoret, contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga campionilor. Steaua-Ludogoret se joacă, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Gâlcă a precizat că, în afară de prezenţa sa la meciul de sâmbătă al lui Ludogoret, Steaua a trimis emisari s-o urmărească pe campioana Bulgariei la ultimele trei jocuri: “La ultimele lor trei meciuri au fost prezenţi oameni din staff-ul meu. Au o mobilitate foarte bună între linii, cu jucători de talie mică. Caută superioritatea la jumătatea terenului, dar lasă şi multe spaţii în apărare”.

Cristian Tănase nu va evolua în Steaua-Ludogoret, din prima manşă a play-off-ului din Champions League, dar ar putea reveni la meciul retur, a precizat Gâlcă, care încă nu s-a decis asupra înlocuitorului mijlocaşului în meciul de marţi cu bulgarii.

“Nu va juca cu siguranţă, dar sper să-l avem pentru meciul retur. Ştiu că este un jucător important, iar cel care va intra în locul lui o să facă la fel de bine ca el. În locul lui Cristi sunt multe variante, de aceea în campionat încercăm să folosim cât mai mulţi jucători, să fie pregătiţi la meciuri cum sunt acestea din Champions League cu Ludogoreţ. Mă voi gândi până mâine şi voi lua o decizie”, a spus Gâlcă înainte de STEAUA-LUDOGORET.

Steaua şi Ludogoreţ se înfruntă pentru prima oară în cupele europene, dar campioana României are un bilanţ pozitiv cu echipele bulgare pe care le-a înfruntat în cupele europene de 4 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere, golaveraj 16-14, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.