FC Vaslui – Dinamo 3-1

0
24

FC Vaslui

Dinamo a pierdut primul meci din actuala ediţie de campionat, 1-3 cu FC Vaslui, deşi a condus cu 1-0 după reuşita lui Dorel Stoica din finalul primei reprize.

Elevii lui Liviu Ciobotariu au controlat ostilităţile în cea mai mare parte a primei reprize, Cătălin Munteanu, Dorel Stoica şi Dănciulescu având cele mai importante ocazii ale „câinilor”. Gazdele au replicat prin şansele irosite de Wesley şi Sânmărtean, însă meciul se va aprinde cu adevărat abia în ultimele cinci minute din prima parte.

În minutul 40, Dorel Stoica a deschis scorul un şut snzaţional la vinclu de la marginea careului, însă vasluienii au egalat imediat prin Temwanjera, care a finalizat elegant o contră a echipei lui Hizo. Cu un minut înainte de pauză, Wesley i-a adus pe moldoveni în avntaj, cu o lovitură de cap din interiorul careului.

După slalomul lui Sânmărtean din debutul părţii secunde, când mijlocaşul gazdelor a driblat patru adversari, dar a fost blocat în momentul şutului, Dinamo a trecut în două rânduri pe lângă egalare. Mai întâi, Marius Niculae a trimis puţin pe lângă poartă, după o centrare a lui Cătălin Munteanu, pentru ca Dănciulescu să tragă în bară de la marginea careului.

Golul va veni însă tot în poarta lui Bălgrădean, portarul dinamoviştilor fiind învins de Sânmărtean, cu o execuţie de la 16 metri, în minutul 74. Deşi Ciobotariu a mutat ofensiv, Bakaj intrând în locul lui Moţi, alb-roşii nu au mai reuşit să pună în pericol poarta lui Cerniauskas până la final.

În ciuda înfrângerii, Dinamo continuă să fie lider, cu 15 puncte, dar a ratat şansa de a se desprinde în fruntea clasamentului, în timp ce FC Vaslui urcă până pe locul 6, la egalitate de puncte cu Steaua, ne informeaza Antena3.

FC Vaslui: Cerniauskas – Milisavljevic (Balaur 72), M. Constantin, Farkas, Milanov – Pavlovic – Adailton, Wesley, Sânmartean, Gerlem (R. Costin 22) – Temwanjera (Bello 80)

Dinamo: Bălgradean – Luchin, Moţi (Bakaj 75), Dr. Grigore, Muşat – L. Rus, D. Stoica, Pătraşcu (Ţucudean 64), C. Munteanu – Dănciulescu, M. Niculae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.